info@lemindkomerc.com   +381 16 246 104

LEMIND KOMERC D.O.O.

LEMIND KOMERC d.o.o. iz Leskovca osnovan je 1992. godine.

Preduzeće se bavi preradom i trgovinom obojenih i nebojenih metala (cink, aluminijum, bakar), izradom krovnih i fasadnih limova, krovnih I fasadnih panela od poliuretana,mineralne vune i stiropora oluka i svih građevinskih elemenata od lima. Sam kvalitet i poznavanje posla uz odličan tim radnika, održao nas je da poslednjih 30 godina dominiramo našim terenima na nivou prodaje i proizvodnje.

Karakteristika preduzeća je stalni uspon. Svakodnevno pratimo zahteve tržišta i idemo u korak sa aktuelnim trendovima. Višegodišnje iskustvo, dobro vođenje poslovne politike, vrhunski kvalitet naših proizvoda i usluga je razlog zašto smo danas jedna od vodećih preduzeća u svojoj branši. Stalnim ulaganjem u proizvodne metode, opremu i stručnim usavršavanjem zaposlenih spremni smo za rešavanje i najzahtevnijih zadataka koji se postavljaju pred nas.

Preduzeće Lemind Komerc ispunjava standard ISO 9001:2008

LEMIND KOMERC d.o.o. već duži niz godina snabdeva sa profilisanim limovima u kontinuirano visokom kvalitetu. Tokom godina su dokazali da su veoma pouzdan i proveren partner. Sa visokom tačnošću predstavljaju izvanredne karakteristike kompanije.

SVE ZA VAŠ KROV NA JEDNOM MESTU

Preduzeće poseduje poslovni prostor sa proizvodnim pogonom od preko 2600 m2. Poslovne prostorije su na Trgu revolucije 33 u Leskovcu. Proizvodni pogon je u Doljevcu.

30 Godina Iskustva

Stručnim usavršavanjem zaposlenih spremni smo za rešavanje i najzahtevnijih zadataka